poniedziałek, 2 września 2013

Współpraca: Celiko

W ramach współpracy z firmą Celiko dostałam do testowania batony z liofilizowanych owoców Frupp
W paczce znalazło się 10 batonów po 5 malinowych i truskawkowych.

Co pisze producent?
  • bez dodatku: konserwantów, tłuszczu i soli!
  • Maksimum smaku - minimum kalorii
  • Owocowy, smaczny i zdrowy
  • Świeże owoce i wyłącznie naturalne składniki

    Baton malinowy zawiera aż 15% błonnika, a truskawkowy 8%
    Chrupiące batoniki bez dodatku tłuszczu i soli!
    Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 37 kcal

Kiedy intensywny tryb życia nie pozwala na zachowanie zbilansowanej diety bogatej w warzywa i owoce, Frupp będzie szybką i pełną witamin przekąską dostępną w każdej chwili.

Do produkcji batoników Frupp nie używa się żelatyny jako środka zagęszczającego jak w wielu powszechnie dostępnych produktach, stosuje się natomiast naturalną pektynę owocową.

Owoce podane w formie pysznego, chrupiącego batonika, są zdrową alternatywą dla niskowartościowych i wysokokalorycznych słodyczy dostępnych obecnie na rynku.
W najbliższym czasie pojawią się recenzje batonów. Ale już teraz mogę napisać, że są pyszne! :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz